Over ons

Over ons

OVER HOLIDAY ICE

Wij zijn de ijsjesmakers van Nederland. Een trots familiebedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Holiday Ice is de producent van vele ijsjes die in de Nederlandse en buitenlandse supermarkten liggen. Bij Holiday Ice maken wij de lekkerste smaken en vinden kwaliteit het allerbelangrijkst. Om een lekker ijsje te maken zijn heel veel goede ingrediënten nodig, en om prettig te werken ook.

Als werkgever onderscheiden wij ons door vooral samen met onze medewerkers te kijken hoe wij succesvol kunnen zijn. Welke ingrediënten jij nodig hebt om een leuke dag te hebben op je werk en om te kunnen groeien in je functie. Wij bieden veel opleidingsmogelijkheden en vinden een goede begeleiding op de werkvloer heel belangrijk. Wij zijn per 1 januari 2020 overgegaan op een vijfploegensysteem en zoeken regelmatig mensen in de productie, logistiek en techniek.  Kijk bij onze vacatures of er iets voor je bij staat.  Hopelijk kom je snel eens kennis maken onder het genot van een kopje koffie of een lekker ijsje.

 

Onze collega's vertellen je ook graag waarom het werken bij Holiday Ice zo leuk is. Dat lees je hier!

Werken bij het coolste bedrijf van Nederland?

ONTWIKKELING

Samen met erkende opleidingscentra bieden wij interne opleidingen aan onze operators en monteurs. Wij gaan hierbij uit van het werken in de praktijk; dat leert het snelst en het leukst!

GROEI MET ONS MEE

Holiday Ice ontwikkelt zich snel. Wij zijn  overgeschakeld naar een vijfploegenrooster. Op deze manier kunnen wij samen verder groeien. Groei jij met ons mee?


MENS EN MILIEU

Wij houden bij onze bedrijfsvoering rekening met het klimaat, het milieu en de menselijke aspecten binnen en buiten de organistatie. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Staat jouw vacature er momenteel niet tussen dan kun je natuurlijk ook een open sollicitatie sturen naar hrm@holidayice.nl

Of bekijk onze vacatures

Over Holiday Ice

Dé toonaangevende & innovatieve private label-producent van multipacks en impulsijs. Wij werken samen met retailers, importeurs en fabrikanten die een kwalitatief en aantrekkelijk ijsassortiment serieus nemen.

Lees verder
Contactgegevens

Slotweg 17
8521 MA St. Nicolaasga

+31 513 433000
hrm@holidayice.nl